Bardienstregeling

Onderdeel van jouw lidmaatschap is de verplichting om 3 bar- of keukendiensten per jaar te vervullen. Inschrijven is mogelijk door in te loggen op de website met je inloggegevens. (wanneer u deze niet meer weet, kunt u deze opnieuw opvragen bij [email protected]).

Vóór 1 januari 2018 moet u de bardiensten ingevuld hebben.

Bij het inschrijven voor de bardiensten gelieve rekening te houden met de volgende regels:

• U mag inschrijven voor maximaal 1 bar- of keukendienst per dag.
  • Bar- of keukendiensten mogen niet gecombineerd worden met tennissen
    (competitie, toernooi of vrij tennissen).

Voorafgaand en tijdens de bar- of keukendienst

• U bent 10 minuten voor aanvang van de dienst aanwezig
  • U stelt u in verbinding met de voorgaande bardienstmedewerker(s) voor bijzonderheden bij de overdracht (zelfde procedure bij overdracht aan evt. opvolgende ploeg aan het einde van je bardienst)
  • U raadpleegt de barinstructie (zwarte map)
  • U dient de volledige bardienst zelf te voldoen. Bij overdracht aan anderen blijf u verantwoordelijk!

Wat te doen als je onverhoopt je bardienst niet kan vervullen?

Ziekte of persoonlijke omstandigheden waardoor u uw bardienst niet kan vervullen zijn altijd vervelend. Voor u in de eerste plaats en ook voor de vereniging. Daarom hebben we de volgende procedure afgesproken. Hoofdregel hierbij is: U dient zelf voor vervanging te zorgen door:

• Uw bardienst te ruilen of over te laten nemen door een ander verenigingslid
  • Als voorgaande niet lukt schakelt u de noodlijst bardienst in. Tegen betaling van € 25,- (zelf te voldoen; de vereniging speelt hierin geen rol) wordt uw bardienst overgenomen.
  • Als voorgaande stappen niet lukken neemt u contact op met Robert Husson (Tel: 06-28952875)

Noodlijst

Nr

Willem Zandbergen

Joep Verheijden

Joep Adan

Ronald Meulendijks

Hanneke Dokman

Robert Husson

Albert Dreher

Maatregelen bij niet nakomen van verplichtingen:

Meestal gaat het goed. Er zijn echter altijd omstandigheden mogelijk waardoor bovenstaande procedure niet is gevolgd. Wees dan sportief en accepteer de consequenties in het belang van de vereniging.

• Bij niet verschijnen voor een bardienst ontvangt u een email waarin u wordt gesommeerd om binnen 14 dagen een barboete te voldoen van € 35,-
  • Indien uw betaling niet binnen die termijn op de bankrekening van TVHB is bijgeschreven, wordt uw toegangspas geblokkeerd tot aan de betalingsverplichting is voldaan.

De Barcommissie