Vereniging

Aan de rand van de landgoederenzone in de Haagse Beemden te Breda  is de TVHB te vinden op het sportpark ’t Hooghuijs aan de Kantenbeemd 1, op een steenworp afstand van winkelcentrum “de Donk”  in het oudste gedeelte van de Haagse Beemden. De club zelf is in 1980 opgericht en heeft momenteel rond de 250 leden. De vereniging is aangesloten bij de landelijke tennisbond de KNLTB.
 
Bij TVHB kan, met dank aan de zogenaamde all-weather banen (ProVision kunstgravel), het hele jaar tot half elf ’s avonds worden getennist. Uitblazen of gezellig bijpraten met de clubleden kan in het clubhuis tot de bardienst het licht uitdoet.  
Naast uitstekende tennisfaciliteiten staat de club bekend om sfeer, gezelligheid en gemoedelijkheid.
 
De TVHB heeft voor elk wat wils. Bent u fanatiek dan kunt op verschillende niveaus competitie spelen. Zoekt u het meer in de recreatieve sfeer dan kan dat uiteraard ook. U kunt gewoon komen spelen of deelnemen aan de tossochtend (maandag en vrijdag) en -avond (op woensdagavond). Dan wordt u aan een willekeurige mede- en/of tegenstander gekoppeld om een partijtje te spelen. De ideale gelegenheid om uw clubgenoten te leren kennen.
 
Bestuur TVHB