Najaarscompetitie 2022

Gelukkig wordt er dit jaar weer een normale Najaarscompetitie gespeeld! Dit betekent dat er niet om promotie/degradatie wordt gespeeld. De Najaarscompetitie wordt gespeeld van 16 september t/m 16 oktober, met inhaaldagen de twee weken opvolgend.  

Jullie kunnen inschrijven als team of individueel (dan kijken wij mee voor een passend team) tot uiterlijk 5 juni voor de KNLTB Najaarscompetitie 2022.  

Let op: Met ingang van dit jaar is het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen, redenen hiervoor zijn te lezen via deze link.

En in het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie NIET om de week gespeeld. Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld.  

Bijgevoegd vind je:

  • Inschrijfformulier
  • Speeldata overzicht
  • Competitieaanbod 

Indien je als team inschrijft, ontvangen we graag 1 inschrijfformulier per team van de captain (met daarin alle teamleden). Op het formulier kun je aangeven aan welke competitiesoort je wenst deel te nemen.  

We kijken uit naar jullie inschrijvingen en mochten jullie nog vragen hebben, weet ons te vinden!  

Marianne en Inge - CWT
[email protected]

 

 

speeldata-knltb-najaarscompetitie-2022.pdf Aanmeldingsformulier_NJC 2022.xlsx aanbod-knltb-najaarscompetitie-2022-noord-brabant.pdf