Zondag 11 maart - Open Dag

Zondag 11 maart: Open Dag, wethouder Paul de Beer heropent ons clubhuis

 

Op zondag 11 maart 2018 tussen 10.00 uur en 16.00 uur organiseren wij op sportpark ’t Hooghuijs aan de Kantenbeemd 1 te Breda een Open Dag om de heropening van ons verbouwde clubhuis samen met onze leden, mensen uit de buurt (Gageldonk) en andere belangstellenden te vieren.  

Heropening door wethouder Paul de Beer Rond 13.00 uur zal ons verbouwde clubhuis officieel heropend worden door Paul de Beer (wethouder van Financiën, Duurzaamheid en Sport).  Alle leden, mensen uit de buurt en andere belangstellenden zijn uitgenodigd om onder het genot van een drankje en hapje ons verbouwde clubhuis te komen bekijken. Daarnaast zal er ook gezorgd worden voor entertainment voor de kinderen.

Een Open Dag voor jong en oud in de Haagse Beemden Onze Open Dag heeft een compleet programma waar jong en oud uit de wijk Haagse Beemden aan mee kan doen.  

Van 10.00 tot 12.00 uur – Sportintro proeflessen (kinderen van 6 tot en met 8 jaar)
We starten de ochtend met de ons welbekende Sportintro proeflessen waar kinderen van 6 tot en met 8 jaar aan mee kunnen doen. Je kunt je hiervoor inschrijven via: http://bit.ly/tvhbintro2018.  

Van 12.00 tot 14.00 uur – Tennis talentscouting (kinderen van 7 tot en met 12 jaar)
Ben jij de nieuwe Roger Federer? Kom dan langs! Wij zijn namelijk op zoek naar tennistalent. Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging en inschrijven is niet nodig!  

Van 14.00 tot 16.00 uur – Maak Kennis Met Tennis (voor volwassenen)
Wil je eens een keer tennis proberen? Onze leden ontvangen je deze middag om je wegwijs te maken bij onze vereniging en je kunt lekker op de baan met hen een balletje slaan. Wij zorgen voor tennisrackets en ballen. Inschrijven is niet nodig.  

Van 10.00 tot 16.00 uur – Finaledag clubkampioenschappen heren- en damesdubbel
Tijdens de gehele open dag kun je genieten van tennis op de banen. Deze dag is het namelijk ook de finaledag van onze clubkampioenschappen heren- en damesdubbel.

Vragen?

logo

E-mail

info.tvhb@gmail.com

Telefoon

076-5414979

TV Haagse Beemden / Caroline Hintzen

Kantenbeemd 1
4824 NB Breda
Nederland