Trainer

Ik zal mij even voorstellen: mijn naam is Olivier van Zundert en ik ben geboren op 14 mei 1995 in Breda. Ik tennis vanaf mijn negende en naast het tennis voetbal ik ook nog.

Eigenlijk wist ik vanaf toen ik 12 was dat ik graag ook tennisleraar wilde worden, heel de dag lekker buiten met tennis bezig zijn. Hoe gaaf is dat?! Dus na mijn basisschooltijd ben ik naar het Van Cooth gegaan zodat ik de Sportklassen en SDV (Sport, Dienstverlening en Veiligheid) kon gaan doen want daarna kon ik doorstromen naar het CIOS waarbij ik 2 diploma’s heb gehaald: SBAW (Sociaal Bewegend Agogisch werken) en uiteraard mijn tennis diploma (A-licentie KNLTB). Daarna voor mijn tennisleraar carriere gekozen en sindsdien vol aan de bak geweest bij verschillende verenigingen maar bij alle in dienst van TTTB, de tennisschool waar ik ook mijn stage heb gelopen. Naast mijn A-licentie heb ik ook de cursus Padelleraar gedaan.

Mijn eigen tenniscarriere heeft hierdoor op een iets lager pitje gestaan, ik probeer het nu wel weer vol op te pakken. Wel speel ik tenniscompetitie en dat doe ik bij TV Bavel zaterdag 2e klasse.

De reden dat ik tennisleraar een enorm leuk beroep vind is omdat je mee kan deelnemen met een ontwikkeling van een speler, zowel in niveau als in plezier! Ik vind het dan ook leuk om zowel jeugd als volwassenen tennisles te geven op verschillende manieren zoals techniek, tactiek, mentaal en fysiek. Dit allemaal in leuke en uitdagende oefenvormen aansluitend op de groep!

Tot op de tennisbaan!

Met vriendelijke tennisgroet,

Olivier van Zundert
[email protected] 
06 34 28 62 74