Supporter van TVHB

Wat is een Supporter van TVHB?

Supporter van TVHB is een initiatief van de sponsorcommissie van TV Haagse Beemden met als doel nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creëren en nieuwe omzetstromen te genereren voor onze vereniging.

Supporters van TVHB krijgen een eervolle vermelding op een eigen 20x20 cm grootte Ixxi kaart (zie voor meer informatie http://www.ixxi.nu) in het clubhuis, maar anoniem lid zijn kan uiteraard ook!

Hoe kan ik Supporter worden van TVHB?

Iedereen die de leeftijd van 18 jaar of ouder heeft kan Supporter van TVHB worden. Het is mogelijk om individueel, als koppel of als bedrijf deel te nemen.

Middels het invullen van het inschrijfformulier en dit ondertekend in te leveren bij een van de leden van de sponsorcommissie van TV Haagse Beemden wordt je supporter van TVHB.

Wat zijn de kosten om Supporter van TVHB te worden?

Vanaf € 50,- per jaar kan je al Supporter van TVHB worden, maar een hogere jaarlijkse bijdrage leveren is natuurlijk geen enkel probleem.

Hoe loopt het lidmaatschap van het Supporter van TVHB intiatief?

Het lidmaatschap loopt vanaf 1 januari t/m 31 december.

Hoe worden de Supporters van TVHB geïnformeerd?

De leden worden via de e-mail en/of de website op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Degene die geen e-mail hebben zullen schriftelijk op de hoogte worden gehouden.

Hoe worden de bestedingsdoelen bepaald?

Jaarlijks zal er een bijeenkomst worden georganiseerd. Alle leden worden hiervoor uitgenodigd. Ruim voor deze bijeenkomst zal TV Haagse Beemden de bestedingsdoelen bepalen.

Op de bijeenkomst, zal er een uitgeleg gegeven worden over deze bestedingsdoelen.

Enkele mogelijke bestedingsdoelen kunnen zijn: het organiseren van een jeugdkamp, met jeugdleden naar een Davis Cup wedstrijd, zonnepanelen op het clubhuis, het weer in gebruik nemen van baan 6 en 7, nieuw meubilair voor buiten, etc.

Supporter van TVHB worden?

Dat kan natuurlijk gelijk. Vul het inschrijfformulier in en lever deze in bij Frank Laarhoven of Marco Vogelaar.

Of deponeer het inschrijfformulier in de brievenbus van het clubhuis.

Een mail sturen naar [email protected] kan natuurlijk ook, wij mailen het inschrijfformulier dan naar je toe.

inschrijfformulier Supporter van TVHB.pdf