Start Lidmaatschap TVHB

Wat leuk dat u nieuw lid wilt worden bij onze gezellige vereniging!

Bij TVHB wordt u nu voor de eerste 12 maanden bij inschrijving lid voor:

·         Senioren:                                      € 102,-

·         Scholieren en studenten:             € 60,-

·         Jeugd (t/m 12 jaar):                     € 40,-

Onze normale lidmaatschapskosten zijn:

·         Senioren 25+:                                 € 209,-

·         Scholieren en studenten:             € 121,-

·         Jeugd (t/m 12 jaar):                       € 255,-  (incl les volgens jeugdplan zie hieronder)

Echter, na uw eerste 12 maanden lidmaatschap geldt er een gereduceerd tarief tot het einde van dat kalenderjaar. Dus wordt u op 01 juli lid, dan betaalt u het tweede jaar 6/12 deel (rekenvoorbeeld voor senioren: 6/12 deel van €204 = €102,00).Vanaf de eerstvolgende januari daaropvolgend wordt u pas geacht het volledige lidmaatschapsgeld te betalen.

Aktie:

Als u nu lid wordt van TVHB, dan mag u bij Decathlon Breda een gratis tennisracket * en tennisballen ophalen.

* Het betreft hier een aantal types rackets en een gekregen racket is niet inwisselbaar

TVHB voldoet aan de AVG privacywetgeving. Onze AVG-verklaring is beschikbaar voor leden en aspirant-leden. Rogier van den Boom is de privacy-coördinator. Vragen omtrent privacy kunnen aan hem gesteld worden.

Hopelijk zien we je snel bij TVHB!!

START Aanmeldingsformulier TVHB 11.18 .docx