Lidmaatschap voor senioren (25+)

Leuk dat u een kijkje komt nemen op de website van Tennisvereniging Haagse Beemden (TVHB)!

Bent u nog niet eerder lid geweest van onze vereniging dan kunt u gebruik maken van het actielidmaatschap! Deze bedraagt in 2020, 105 euro voor een heel jaar. Hiervoor kunt u het gehele jaar tennissen, zo vaak u maar wilt!

Na dit jaar gaat u (tenzij u opzegt volgens de afspraken) het gewone lidmaatschapsgeld (momenteel 215 euro) betalen, het bedrag wordt naar rato verrekend tot het einde van 2020. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Per 1 september 2020 ontvangen nieuwe leden van TVHB van onze sponsor PLUGRO just tennis een Nieuwe leden bon, welke recht geeft op 1 van onderstaande:

• Head Challanger MP voor € 50,-
  • Head Radical jr 21/23/25 voor € 17,50
  • Racket naar keuze met € 50,- korting

Lid worden? Dat kan!

Via https://www.tv-haagsebeemden.nl/lid-worden. Zo wordt u ingeschreven bij de KNLTB en zal u een pasje ontvangen. Onze ledenadministrateur zal u verder informeren welk bedrag u dient over te maken en u op de hoogte brengen wanneer uw pas gearriveerd is.

Wanneer u uw pasje ontvangen hebt kunt u het hek van de tennisvereniging openen en afhangen op het digitale afhangbord en het belangrijkste……hiermee kunt u het gehele jaar door tennissen. U kunt meedoen aan alle toernooien die de vereniging organiseert, aan toernooien bij andere verenigingen en u kunt deelnemen aan de competitie. Via de mail wordt u op de hoogte gehouden, maar ook op de website is van alles hierover terug te vinden.

Wilt u liever eerst de sfeer proeven op de vereniging? Dat kan!

Op maandag en vrijdagochtend is er gelegenheid om te tossen en op woensdagavond is er een tossavond. Tossen is een ideale manier om snel mensen te leren kennen! Naar deze tossochtenden/avond komen leden die zin hebben om te tennissen waarbij leeftijd en speelsterkte varieert. Dus bent u een beginner……geen probleem! Op de tossavond wordt er meestal gespeeld in 3 rondes van 45 minuten, de eerste begint om 18.45. Daarna om 19.45 en 20.45. Je kan in elke ronde instromen. Tussen de wedstrijden door is er vaak een pauze.

Kent u niemand en bent u op zoek naar een tennismaatje? Dat kan!

U kunt een mail sturen naar [email protected], dan zal Caroline Hintzen u verder op weg helpen. Zo kunt u bijvoorbeeld toegevoegd worden aan een groepsapp. Hierop plaatsen leden een berichtje als ze zin hebben om te tennissen en nog een maatje of meerdere zoeken voor een ochtend, middag of avond om bijvoorbeeld te enkelen, mixen of te dubbelen. Op deze app varieert het niveau van de spelers ook. Mocht u al tenniservaring hebben, en een maatje zoeken...laat uw leeftijd en speelsterkte weten, dan kijken we wat we voor u kunnen doen!

Wilt u tennisles? Dat kan!

Op de vereniging worden er ook tennislessen gegeven door onze trainer Olivier van Zundert van TTTB (Top Tennis Training Brabant). U kunt daarbij kiezen voor privélessen, duo lessen, themalessen en groepslessen. Om u hiervoor in te schrijven moet u lid zijn van de vereniging en moet u eenmalig een account aanmaken op www.yourtennis.nl. Hierop kunt u aangeven wat voor les u wilt en kunt u de dagen en tijdstippen aangeven die voor u uitkomen.

Wilt u een proefles of andere informatie weten over tennisles (dagen/tijdstippen) neem dan contact op met Olivier ([email protected]).

Heeft u nog vragen?

Voor vragen omtrent de vereniging/lidmaatschap kunt u terecht bij Caroline Hintzen via [email protected].

Voor vragen omtrent betalingen/pasjes en overige vragen kunt u onze ledenadministrateur Albert Dreher mailen via [email protected].