Open en sluiten van de bar - Vrijwilligers gezocht

Met ingang van dit jaar is er het een en ander veranderd bij het openen en sluiten van ons clubhuis en onze bar. Tot en met vorig jaar opende een kleine groep vrijwilligers het clubhuis. Het sluiten gebeurde door de bardienst zelf. Voor de avonden waren er daarom 2 bardiensten nodig, zodat er veilig kon worden afgesloten. Met ingang van dit jaar is er het een en ander veranderd bij het openen en sluiten van ons clubhuis en onze bar...

Die zorgt er niet alleen voor dat het clubhuis tijdig geopend wordt, maar helpt ook bij het sluiten. Op alle avonden (behalve op dinsdag) kunnen we nu volstaan met 1 bardienst. We gaan hiermee door in 2018. We zijn wel op zoek naar vrijwilligers die willen helpen.

Heb je zin en tijd om zo nu en dan op zaterdag of zondag te helpen met openen? Fantastisch, meld je aan! Dat kan door een mail te sturen naar [email protected].
We zijn ook dringend op zoek naar sluiters op dinsdag. Dat is de enige dag waarop we – bij gebrek aan sluiters – 2 bardiensten nodig blijven houden.
Je bent natuurlijk ook van harte welkom als opener of sluiter op andere dagen.
Tenslotte. De mensen die meehelpen met openen en sluiten worden geacht daarmee hun bardiensten te hebben vervuld.