Zaterdag 20 aug TVHB Karaoke Toernooi

09 augustus 2022


Het is wat kort dag, maar dat mag de pret niet drukken. Op zaterdagavond 20 augustus a.s. organiseren we (voor het eerst sinds lange tijd) weer het uiterst gezellige KARAOKE-TOERNOOI.   Dit betekent: van 19:30 uur tot ongeveer 21:00 uur tennissen (dubbel) en daarna onder het genot van een drankje je favoriete nummers (mee)zingen. Met microfoon en tekst op groot scherm.  

Je kunt hierbij kiezen uit meer dan 1.500 nummers uit allerlei categorieën: 60's, 70's, 80's, 90’s, 2000+, Nederlandstalig en de grootste hits van de afgelopen jaren. Grote kans dus dat jouw favoriete nummer erbij zit.  

Partners, vrienden en kennissen ook welkom  
Heb je een partner, vriend of vriendin of buurman/buurvrouw die wel van een feestje houdt? Dan is ook hij/zij van harte welkom! Nodig hen dan vooral uit, om er met z’n allen een supergezellige avond van te maken.  

Ze mogen daarnaast ook mee tennissen (uiteraard niet verplicht) en hoeven hiervoor geen lid te zijn, ook niet van een andere vereniging.  

Alle belangrijke dingen even op een rijtje:  

  • Zaterdagavond 20 augustus a.s., start 19:30 uur  
  • Inschrijfgeld: € 5,- voor tennissers (ook niet leden)
  • Partners, vrienden en kennissen ook welkom voor de gezelligheid (geen inschrijfgeld)  
  • Meer dan 1.500 karaokenummers vanaf groot scherm  

De vorige editie van het karaoke-toernooi staat nog steeds te boek als één van de meest gezellige avonden van TVHB. Ons doel is om dat dit jaar te herhalen.  

Doe je ook mee? Aanmelden kan t/m uiterlijk woensdag 17 augustus a.s door een mail te sturen naar internetoernooicommiss[email protected] of door deze mail te beantwoorden.  

Geef even aan als er iemand met je meekomt om te tennissen die geen lid is. En geef ook even aan of je aanhang meeneemt voor de karaoke, zodat we een indicatie hebben van het aantal mensen dat er die avond aanwezig zal zijn.

Alvast bedankt voor je aanmelding en we kijken ernaar uit om er met z’n allen een leuke avond van te maken.    

Nieuwscategorieën