Verplaatsing Open Toernooi en Clubkampioenschappen

31 mei 2021

Doordat het volgens de coronarichtlijnen nog niet mogelijk is (met uitzondering van jeugd t/m 17 jaar) evenementen te organiseren, is er voor gekozen het Plugro Linberg TVHB Open Toernooi te verplaatsen naar ma 6 t/m zo 12 september 2021 (met voorweekend 4-5 sept). Door deze verschuiving hebben we er ook voor gekozen om de Clubkampioenschappen (die oorspronkelijk gepland stonden van ma 30 aug t/m vr 3 sept) een week eerder te organiseren (nu van zo 22 aug t/m vr 27 aug), om deze 2 evenementen niet aansluitend te houden (zodat hopelijk zoveel mogelijk leden aan beide toernooien deelnemen).
Eerder dit jaar (29 mrt t/m 2 apr) zijn de Clubkampioenschappen Dubbel komen te vervallen. Op de Clubkampioenschappen zal nu (net als afgelopen jaar) zowel Enkel, Dubbel als Mix gespeeld worden. Meer informatie hierover en de mogelijkheid om in te schrijven, volgt medio juni.

Open Toernooi Commissie en Organisatie Clubkampioenschappen