Vernieuwde website TVHB

28 februari 2021

De website van een vereniging is een belangrijke manier om informatie te delen met bestaande leden, maar ook voor (potentiele) nieuwe leden. Vorig jaar zijn we tot de conclusie gekomen dat de bestaande TVHB website niet meer geheel actueel was en ook qua vorm en lay-out een update gewenst was. Eind vorig jaar hebben we een nieuwe commissie opgericht (TVHB Webmasters) en zijn we hier druk mee aan de slag gegaan. Zaterdag 20 februari 2021 hebben we de vernieuwde website LIVE gezet en op zondag 21 feb tijdens de ALV getoond aan de aanwezige leden. Welke aanpassingen hebben we doorgevoerd:

• Ander thema van de website, waarmee we nu i.p.v. voornamelijk tekst ook foto’s tonen. Hierdoor ziet de website er visueel een stuk mooier uit
  • Toevoegen banner-foto’s van onze vereniging op de homepage
  • Toevoegen logo’s van de sponsors van TVHB op de homepage (onder de banner)
  • Weergave 3 nieuwsberichten naast elkaar i.p.v. via lijst onder elkaar + toevoeging foto aan elk nieuwsitem
  • Updaten en actualiseren informatie over alle commissies. Via menu Commissies-Overzicht Commissies (zie ook deze link) vind je een overzicht van de samenstelling van alle commissies, incl het mailadres waarop je de commissie kan bereiken.
  • Herstructureren menu-items + toevoeging ontbrekende informatie
  • Vernieuwde weergave Agenda/activiteitenkalender. Deze vind je in de rechterbalk van de homepage (aanstaande evenementen) of via menu Activiteiten-Activiteitenkalender (zie ook deze link). Opmerking: doordat er ivm de corona-maatregelen nog veel onduidelijkheid is over de doorgang van activiteiten, is de kalender nog beperkt gevuld. Als data van activiteiten (zoals de voorjaarscompetitie) definitief zijn, zullen deze hier zsm gepubliceerd worden.

Mis je informatie of is bepaalde informatie onvolledig, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar [email protected]. Voor overige vragen over de website en het plaatsen van nieuwsberichten kan je ook altijd contact met ons opnemen.

Ter vergelijking vind je hieronder nog een foto van de vorige versie van de website.

Sander van der Meeren
Marco Vogelaar