Uitnodiging 8&9 Toernooi - Zondag 10 maart 2019

02 februari 2019

8&9 Toernooi... het toernooi voor de (beginnende) tennissers (met speelsterkte 8 en 9)

- Ben jij vorig jaar of onlangs lid geworden en heb je zelden of nooit een wedstrijdje gespeeld?
- Ken jij nog maar weinig mensen van de vereniging?
- Heb jij speelsterkte 8 of 9 en wil jij lekker tennissen en kennismaken met de regels van de 8&9 competitie?

Geef je dan nu op voor de eerste editie van het 8 & 9 toernooi op zondag 10 maart 2019!

Wat ga je doen?
  • 4 wedstrijden spelen van 30 minuten (in dubbelvorm, steeds met een andere partner)
  • Gezamenlijk lunchen
  • Afsluiting met prijsuitreiking en borrel
Aanvang en uitleg is om 10.30u en we starten de wedstrijden om 11.00u! De middag sluiten we af met een borrel en de prijsuitreiking rond 16.00u.
Het inschrijfgeld is € 5 per persoon (inclusief lunch).

Aanmelden kan t/m zondag 3 maart via een mail naar [email protected] (met daarin je naam, dubbel-speelsterkte en mobiele nummer) of door je in te schrijven via de inschrijflijst in het clubhuis. Introducees zijn ook van harte welkom!!

We zien jullie inschrijving graag tegemoet en hopen (in navolging op het erg geslaagde StamppotToernooi) op een groot aantal deelnemers!
Heb je vragen? Stel ze gerust en laat het ons vooral weten!

Caroline Hintzen en Patrick Jansen