TVHB Clubkampioenschappen Enkel en Mix - 1 t/m 6 september

17 juni 2019

Van zondag 1 september t/m vrijdag 6 september organiseren we de clubkampioenschappen Enkel en Mix.

Schrijf je nu in op toernooi.nl en strijd mee om de titel TVHB Clubkampioen!

Informatie toernooi:

• We spelen in principe alle onderdelen in poules. Iedereen speelt dus (per onderdeel) minimaal 2 wedstrijden.
  • We spelen gewone sets, waarbij zowel bij de mix als de enkel de 3e set via een supertiebreak beslist wordt.
  • Verhinderingen? Liever niet, maar je mag bij inschrijving voor maximaal 2 avonden verhinderd zijn. Als je eventueel op de vrijdagavond verhinderd bent is dat jammer, maar geen probleem. We zullen dan je (poule)wedstrijden op de andere avonden inplannen.
  • Op de 1e zondag 1 september zullen we alleen spelen als er veel aanmeldingen zijn en/of als dit planning technisch nodig is. Houd er dus rekening mee dat je dan moet spelen (als je geen verhindering opgegeven hebt)
  • Als je inschrijft met partner dan ontvangen we graag van allebei een aparte aanmelding.
  • Inschrijven voor de mix zonder partner is ook mogelijk; dan zullen wij proberen een partner voor je te vinden.
  • Inschrijfgeld €5 per persoon per onderdeel, contant te voldoen vóór aanvang van je 1e wedstrijd.
  • Op de doordeweekse avonden willen we de eerste wedstrijden om 18.30 uur laten starten (voor degenen die dan al kunnen spelen). Geef bij je inschrijving svp duidelijk aan vanaf hoe laat je ’s avonds beschikbaar bent, zodat we hier bij de planning rekening mee kunnen houden.
  • Op vrijdagavond zullen de laatste wedstrijden gespeeld worden, waarschijnlijk spelen we dan alleen (finale)wedstrijden om 19.00u. Om 20.45u zullen we de EK kwalificatiewedstrijd Duitsland-Nederland op groot scherm bekijken en in de rust (om ongeveer 21.30 uur) de prijsuitreiking houden. Na de voetbalwedstrijd zal om 22.30u de Feestavond gehouden worden!
  • De inschrijving sluit op woensdag 21 augustus om 19.00 uur.

Marco Vogelaar en Patrick Jansen