TVHB Clubkampioenschappen

23 juni 2021

Ondanks de coronarichtlijnen en maatregelen hebben we gelukkig gewoon door kunnen tennissen, maar toernooitjes en activiteiten mochten helaas nog niet georganiseerd worden. Gelukkig is dit binnenkort weer mogelijk! We zijn dan ook blij om meteen na de zomervakantie de TVHB Clubkampioenschappen te organiseren, van zondag 22 aug t/m vrijdag 27 aug 2021. In 1e instantie stonden de clubkampioenschappen een week later gepland, maar door de verschuiving van het TVHB Open Toernooi van de 1e week juli naar de 1e week van september, hebben we er voor gekozen de Clubkampioenschappen een week eerder te organiseren. Omdat eerder dit jaar (in maart) de Clubkampioenschappen Dubbel zijn komen te vervallen, zullen we nu alle onderdelen aanbieden (Enkel, Dubbel en Mix). Hierdoor verwachten we meer animo en meer wedstrijden, waardoor we al op zondag starten. Nadat we allemaal inmiddels meer dan een half jaar geen officiële wedstrijden meer hebben mogen spelen, rekenen we nu op veel enthousiaste leden en een groot aantal deelnemers!
Schrijf je in op Toernooi.nl en strijd mee om de titel TVHB Clubkampioen!

Details:

• We spelen in principe alle onderdelen in poules. Iedereen speelt dus (per onderdeel) minimaal 2 wedstrijden.
  • De poules zullen ingedeeld worden o.b.v. speelsterkte/rating.
  • We spelen gewone sets, waarbij zowel bij de dubbel, mix als de enkel de 3e set via een supertiebreak beslist wordt.
  • Verhinderingen? Liever niet, maar je mag bij inschrijving voor maximaal 2 avonden verhinderd zijn. Als je eventueel op de vrijdagavond verhinderd bent is dat jammer, maar geen probleem. We zullen dan je (poule)wedstrijden op de andere avonden inplannen.
  • Houd er rekening mee dat je eventueel 2x op een avond moet spelen, zeker als je inschrijft voor 2 onderdelen (en je evt ook nog een verhindering hebt).
  • Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, zal er ook in het voorweekend op zondag 22 aug gespeeld worden, dus houd deze dag beschikbaar!
  • Als je inschrijft met partner hebben we van allebei een aparte aanmelding nodig.
  • Inschrijven voor de dubbel en/of mix zonder partner is ook mogelijk; dan zullen wij proberen een partner voor je te vinden.
  • Inschrijfgeld is €5 per onderdeel, te voldoen bij aanvang van je 1e wedstrijd.
  • Op de doordeweekse avonden willen we (indien nodig) proberen de eerste wedstrijden om 18.30 of 19.00 uur te laten starten (voor degenen die dan al kunnen spelen). Geef bij je inschrijving s.v.p. duidelijk per avond aan vanaf hoe laat je beschikbaar bent, zodat we hier bij de planning rekening mee kunnen houden.
  • De inschrijving sluit op woensdag 11 augustus om 20.00 uur.

Al met al voor iedereen een goede reden om in te schrijven voor een gezellig 1e toernooi na de zomervakantie en voor veel leden ook een mooie voorbereiding op het TVHB Open Toernooi en de Najaarscompetitie die half september van start gaat.

Patrick Jansen
Organisatie TVHB Clubkampioenschappen 2021