Tennis tegen Kanker 24 maart 2019

02 maart 2019

Beste TVHB'er,
 
 Zoals wellicht bekend organiseren wij (Albert, Angelique, Gerda, Birgit, Chun, Selène en Evelien) op zondag 24 maart het toernooi 'Tennis Tegen Kanker'. Het doel hiervan is om -naast gezellig met elkaar te tennissen- geld op te halen voor Alpe d'HuZes, waaraan wij op 6 juni weer zullen deelnemen.
 
 Wij zouden het ontzettend leuk vinden als zich voor dit toernooi zoveel mogelijk mensen van binnen en buiten TVHB aanmelden. Dus doe vooral mee!
 
 Je kunt je inschrijven voor de gehele dag, maar ook voor een dagdeel (ochtend, of middag). Inschrijfgeld bedraagt € 20,- p.p. Voor deze inschrijfkosten ontvang je ook een lekkere lunch. Win je een partij, dan vragen wij €3,- p.p. donatie voor Alpe d'HuZes en bij gelijkspel vragen we €1,50 p.p. Daar staan twee mooie prijzen tegenover, want de dagwinnaars (M/V) ontvangen ieder 2 kaarten voor het ABN Amro Tennistoernooi 2020!
 
 We spelen alleen in dubbel-/mixvorm en elke wedstrijd duurt 30 minuten. Inschrijven kan tot en met 17 maart en kan zowel individueel, als met een mix-/dubbelteam. Om je in te schrijven stuur je een mailtje naar [email protected]. Vermeld daarbij s.v.p. ook je speelsterkte.

Bekijk de flyer op :   https://www.tv-haagsebeemden.nl/tennis_tegen_kanker

Heb je al andere plannen, maar wil je ons wel steunen? Doneer dan via:  https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Vive-la-Vie. Alvast hartelijk dank!
 
Met sportieve groet,
 
Albert, Angelique, Gerda, Birgit, Chun, Selène en Evelien

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 4979

TV Haagse Beemden / Caroline Hintzen

Kantenbeemd 1
4824 NB Breda