Teamtennis

20 januari 2023


Beste TVHB-ers,

Op 8 januari was er een Nieuwjaars toernooi dat een zeer geslaagd succesvol toernooi is geweest. De toernooicommissie hoopt op een net zo geslaagd teamtennis in februari en maart. Ben je recreatief lid of speel je competitie, dat maakt niet uit. Hoe leuk is het om anderen van de club te leren kennen! Nu zijn er nog maar 6 inschrijvingen, wat te weinig is om teamtennis te gaan organiseren.

Op 3 vrijdagavonden (10+24 februari en 10 maart) kun je meedoen. Je speelt op deze avonden in een vast team tegen andere TVHB teams. Aangezien we een kleine vereniging zijn stelt de interne commissie de teams samen op basis van een gezamenlijk niveau (zodat de niveau's van de teams niet (te) ver uit elkaar liggen). Voor deze avonden wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de hapjes. Verdere details volgen nog, dit is o.a. afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Geef je dus op vóór 31 januari a.s. via [email protected]. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, zullen we in de eerste week van februari communiceren of teamtennis doorgaat.

Kees en Angelique

Nieuwscategorieën