Stamppot Toernooi verplaatst naar zondag 15 maart

08 februari 2020

Door de voorspeelde weersomstandigheden (windkracht 6 en storm) is besloten om het Stamppot Toernooi op zondag 9 februari 2020 niet door te laten gaan en te verplaatsen naar zondag 15 maart.

Het toernooi wordt gespeeld vanaf ongeveer 13.45u (we verwachten iedereen om 13.30u), waarbij er wedstrijden gespeeld worden in dubbelvorm van steeds 30 min. Je speelt in totaal 3 wedstrijden, steeds met een andere dubbelpartner.
Er wordt gespeeld tot ongeveer 17.00u, waarna we afsluiten met een gezamenlijk stamppot-diner (hutspot en boerenkool met worst), klaargemaakt door TVHB kok Ine.
Het inschrijfgeld is € 5 (dit is inclusief stamppot).

We hopen op een groot aantal enthousiaste deelnemers bij dit 1e toernooi in 2020, waarbij ook introducees van harte welkom zijn!

Inschrijven is mogelijk t/m zondag 8 maart, door een mail te sturen naar [email protected] (met daarin je naam, mobiele nummer en je dubbel-speelsterkte).

Ine Croughs, Ank & Joep Adan, Patrick Jansen

Affiche StamppotToernooi - Zondag 15 maart 2020.pdf