Overzicht recreatieve toernooien 2022

11 december 2021

Beste TVHB-ers,

Het (tennis)jaar 2021 zit er weer bijna op, de Kerstdagen staan voor de deur en we kunnen al langzaamaan vooruitkijken naar 2022! De activiteitenkalender voor volgend jaar is weer gevuld met veel activiteiten (o.a. doordat Julien en Angelique veel nieuwe, recreatieve toernooitjes gaan organiseren), dus we hopen hierbij veel (nieuwe) leden te zien!

Voorlopig staat begin januari het 1e (nieuwe) toernooi op de agenda, namelijk het Nieuwjaarstoernooi. We hopen dat de coronarichtlijnen snel versoepelen en dit toernooi gewoon door kan gaan. Meer informatie hierover en de mogelijkheid tot inschrijven volgt op korte termijn!

In onderstaand overzicht vind je de data (en organisatoren) van de verschillende toernooien.

Datum Toernooi Organisatie
Zo 9 januari Nieuwjaarstoernooi + borrel Julien en Angelique
Zo 6 februari Recreantentoernooi (7/8/9) Julien en Angelique
Wo 16 feb (ochtend) Doordeweeks Toernooi Julien en Angelique
Zo 20 februari Stamppot Toernooi Patrick en Ine
Za 26 + Zo 27 mrt 2 Verenigingen Toernooi (TVHB/Breda Noord) Julien en Angelique
Vr 17 juni Bierpullentoernooi Joep en Robin
Vr 24 juni Wijn/Rosé Toernooi
Zo 3 t/m vr 8 juli Clubkampioenschappen Enkel/Dubbel/Mix Patrick Jansen
Za 20 augustus Zomertoernooi Julien en Angelique
Vr 11 november Bier- en wijn toernooi Joep en Robin
Vr 23 december Kerst/Afsluitingstoernooi Julien en Angelique

Save the dates, zodat we komend jaar hopelijk een groot aantal deelnemers hebben op deze toernooitjes!!

Patrick Jansen