Openingstoernooi zondag 6 maart

20 februari 2022

Helaas zijn de laatst geplande recreatieve toernooitjes (recreanten toernooi op zo 6 feb en het stamppot toernooi van zo 20 feb) door weersomstandigheden niet door kunnen gaan. Als alternatief organiseren we nu over 2 weken (op zondag 6 maart) een nieuw toernooi, het Openingstoernooi.

Het toernooi wordt gespeeld vanaf 13.00u, waarbij er wedstrijden gespeeld worden in dubbelvorm van steeds 30 min. Je speelt in totaal 3 wedstrijden, steeds met een andere dubbelpartner.
Er wordt gespeeld tot ongeveer 17.00u, waarna we gezamenlijk (onder het genot van een borrelhapje) kunnen naborrelen in de kantine. Het inschrijfgeld is € 5.

We hopen dat dit toernooi wel gewoon door kan gaan en rekenen op een groot aantal enthousiaste deelnemers, waarbij ook introducees van harte welkom zijn!

Inschrijven is mogelijk t/m woensdag 2 maart, door een mail te sturen naar [email protected] (met daarin je naam, mobiele nummer en je dubbel-speelsterkte).

Julien de Vries & Patrick Jansen