Nieuwe tennisschool Vitasports

07 februari 2022

Beste leden,

Vanaf maart zal er een nieuwe tennisschool actief zijn binnen de vereniging. Wij hebben in Vitasports een betrouwbare partner gevonden waar wij gezamenlijk mee aan een mooie toekomst zullen werken voor de vereniging. Gedurende de ALV zal er de eerste mogelijkheid zijn om kennis te maken met de organisatie en de trainer. Voorafgaand aan de ALV wil Vitasports zich al kort voorstellen en jullie al over een aantal zaken informeren.

Vitasports
Onze naam zegt het eigenlijk al: Vitasports leeft voor de sport. Een persoonlijke fysieke begeleiding om optimaal te kunnen bewegen en sporten, daar gaan we voor! Onze pijlers zijn: Tennis, Fysiotherapie en Training. De tennisschool verzorgt clubtrainingen bij diverse clubs én is initiatiefnemer van het Performance Center: een persoonlijke trainingsaanpak voor jonge tennistalenten. Waar we zowel fysiek begeleiden als extra tennistrainingen bieden. In de praktijk voor fysiotherapie kun je terecht voor alle bewegings-gerelateerde (sport)blessures en orthopedische revalidatie. Komen onze beide passies weer mooi samen.

Kick-off zondag 27 februari 2022
Op zondag 27 februari 2022 presenteert onze nieuwe tennisschool Vitasports zich op ons park. Trainer Ewout van Veen en Thomas Bakker verzorgen vanaf 13:00 uur een clinic. Iedereen is welkom, aanmelden hoeft niet. De clinic is voor alle JEUGD- en SENIORleden die overwegen lessen te gaan nemen of die graag op een leuke en sportieve manier kennis willen maken met de trainer en tennisschool. Op ons park zal verder Wouter Nooijen van Vitasports aanwezig zijn om al jullie vragen te beantwoorden.

Na afloop van de clinic, om ongeveer 14:30 uur, is er ruim gelegenheid om nader kennis te maken met de trainer en Vitasports.

We hopen zoveel mogelijk leden te kunnen ontmoeten!

Inschrijven tennistraining
Voor degenen die al besloten hebben bij Vitasports lessen te gaan volgen, hierbij de link waarmee je je kunt inschrijven vanaf maandag 07-02-2022: https://sport.vitasports.nl/tv-haagse-beemden/

De beschikbare trainingsdagen zijn maandag en donderdag. Inschrijven kan tot zondag 6 maart 2022, de trainingen starten in de week van 21 maart 2022.

De contactgegevens van trainer Ewout van Veen zijn op de website van Vitasports te vinden. Ook de contactgegevens van Henriëtte Vlamings staan op de site; bij haar kunnen jullie nu al terecht met vragen over de lessen, inschrijven etc.

Trainer Ewout stelt zich voor
Mijn naam is Ewout van Veen, geboren op 11-12-1971. Ik woon in Westmaas samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Ik tennis vanaf mijn 6e jaar en ben sindsdien altijd competitie en toernooien blijven spelen. Mijn grote voorbeeld als tennisser was altijd John McEnroe. Nu kijk ik voor de nodige inspiratie graag naar Federer. Tennis is mijn favoriete sport en ik wilde altijd al tennisles geven. Hierdoor ben ik de opleiding voor tennistrainer gaan volgen bij de KNLTB en heb in 2019 mijn A licentie gehaald om als fulltime trainer aan de slag te gaan. Ik heb fulltime  les gegeven bij Middelharnis/TV Menheerese Rotterdam/UTC  en TC Lommerijk. Hiervoor ben ik o.a. franchisenemer geweest van een sportzaak en ik heb verschillende sportmerken in de sales vertegenwoordigd, waaronder Craft en Helly Hansen. Ik vind het fantastisch om mensen beter te leren tennissen en een goede basis te geven om op door te ontwikkelen. Dit geldt voor kinderen, oudere jeugd en volwassenen.

Tijdens de ALV op 13-02-2022 zijn Thomas Bakker, Wouter Nooijen en natuurlijk trainer Ewout van Veen aanwezig om alvast kennis te maken.

Bestuur TVHB en Vitasports