Najaarscompetitie 2023

12 mei 2023


Beste tennissers van TVHB,  

We zijn nog in volle gang met de voorjaarscompetitie, het zonnetje gaat voorzichtig zijn best doen, maar toch is het alweer tijd om na te denken over de najaarscompetitie. De inschrijving voor de najaarscompetitie moeten wij uiterlijk half juni alweer hebben gedaan. Daarom hierbij de oproep voor jullie inschrijvingen.

De Najaarscompetitie bestaat voor alle speeldagen/onderdelen uit 5 wedstrijddagen en deze starten in de tweede week van september (vanaf 11 september, je kunt dus mooi nog deelnemen aan het Open Toernooi van TVHB ter voorbereiding 😉). De speeldagen gaan wekelijks achter elkaar door, dus half oktober eindigt de Najaarscompetitie met nog twee inhaalmomenten gepland tweede helft oktober. Mooi op tijd om dan even later weer in de wintercompetitie aan de slag te gaan.

We hopen natuurlijk dat we weer veel teams mogen inschrijven op de competitie. Immers daagt competitie spelen niet alleen uit, het brengt extra sfeer en gezelligheid op de club! Wil je graag competitie spelen, maar heb je nog geen team? Of wil je graag competitie spelen maar niet vijf avonden, schrijf je dan zeker ook in of neem contact op. Er is een groep spelers die graag een flexibel team opstart voor hen die wellicht maar één of twee keer willen deelnemen. Dit geldt absoluut ook voor onze nieuwe leden, doe gezellig mee!

In de bijlage vinden jullie het inschrijfformulier, dat we graag uiterlijk 8 juni 2023 terugontvangen via [email protected]. In de bijlage ook het aanbod voor de najaarscompetitie, de klassenvolgorde, speeldata en de uitleg over het invallen in een ander team. In meerdere teams deelnemen behoort ook tot de mogelijkheden, neem hierover contact op met ons, dan kijken we mee naar wat mogelijk is.

Tot slot geven we namens TVHB nog graag de tip mee voor jullie vrienden en bekenden: TVHB neemt deel aan de Zomer Challenge: gedurende drie maanden deze zomer kan je voordelig lid worden bij TVHB en heerlijk onbeperkt tennissen. Ook ben je dan lid van de KNLTB en kan je dus aan toernooien deelnemen. Wie weet mogen we nieuwe leden begroeten uit jullie vrienden/kennissenkring die het op deze manier eens mooi kunnen uitproberen!

Tot gauw op de baan, we kijken uit naar jullie inschrijfformulieren. Bij vragen stuur gerust een e-mail of app naar Inge: 06-52314114.

Hartelijke groeten,
Marianne en Inge
CWT TVHB 

klassenvolgorde-najaarscompetitie-2023.pdf uitleg-invallen-in-ander-team.pdf aanbod-najaarscompetitie-2023-senioren-landelijk.pdf speeldata-knltb-najaarscompetitie-2023.pdf Aanmeldingsformulier_Najaarscompetitie 2023.xlsx

Nieuwscategorieën