Mededelingen vanuit het bestuur - Dubbelen weer mogelijk vanaf di 16 maart

14 maart 2021

Dubbelen mag weer
Vanaf 16 maart mogen ook volwassenen van 27 jaar en ouder buiten met maximaal 4 personen tennissen. Voorwaarde is wel dat spelers de 1,5 meter afstand van elkaar houden. Zie voor meer informatie https://www.knltb.nl/nieuws/2021/03/corona-update-dubbelen-en-trainen-met-4-personen-per-baan-mag-weer.

Lockdown verlengd
De lockdown inclusief de avondklok blijft tenminste nog wel gelden t/m 30 maart. Dit houdt in dat iedereen vanaf 21:00 uur niet meer buiten mag zijn. Houd na het tennissen rekening met jouw reistijd naar huis.

Belang afhangen
De vereniging kan in KNLTB Club terugzien welke leden wanneer hebben afgehangen. Dit is voor de GGD van belang om de contacten na te gaan als sprake is van een positief geteste tennisser. Zorg er dus voor dat je altijd afhangt als je gaat spelen.

Verkiezingen in clubhuis TVHB
Woensdag 17 maart 2021 vinden er landelijke verkiezingen plaats. Aanstaande dinsdag 17 maart tussen 08.00 uur en 17.00 uur wordt door de gemeente het clubhuis omgebouwd tot stemlokaal. Woensdagochtend vanaf 05.00 uur doen ze nog een ronde vooruitlopend op de komst van de voorzitters van het stembureau. Woensdag 17 maart is het stembureau van 7.30 uur tot 21.00 uur geopend. Na het tellen 17 maart, gaan zij de stembiljetten ophalen en later in de avond/nacht ruimen zij alle stemmaterialen weer op.

Bestuur TVHB