Mededeling Bestuur TVHB - Wijziging avondklok + aanpassing bloktijden

30 maart 2021

Vorige week is besloten dat de avondklok vanaf wo 31 maart aangepast wordt naar 22.00u. Goed nieuws, want we kunnen dus 's avonds langer tennissen!

We hebben er daarnaast voor gekozen om de bloktijden weer af te schaffen, o.a. doordat een 2e keer afhangen (op de club) problemen opleverde als de nieuwe bloktijd al gestart was. Het is vanaf morgen dus weer mogelijk om (online) op elk willekeurig tijdstip af te hangen. Echter, om te voorkomen dat er gaten ontstaan tussen verschillende boekingen waarin niet gespeeld kan worden, adviseren we om (online) zoveel mogelijk te reserveren op de volgende aansluitende tijden/blokken, zodat de banen zo goed mogelijk bezet zijn en er hierdoor zoveel mogelijk leden kunnen spelen:

• 18.45-19.30u
  • 19.30-20.15u
  • 20.15-21.00u
  • 21.00-21.45u

Overig verzoek: als je als laatste op het park aanwezig bent, kan je dan (voor het naar huis gaan) controleren of het licht in het halletje en de toiletten uit is? We hebben de laatste tijd helaas regelmatig gemerkt dat het licht niet uitgedaan was en hierdoor onnodig de gehele nacht en overdag brandde. Alvast dank voor je medewerking!

Bestuur TVHB