Inschrijving voorjaarscompetitie 2019

19 november 2018

"Beste clubleden,

Op 6 april 2019 gaat de voorjaarscompetitie weer van start. Ook dit jaar hebben we een mooi aanbod. Je kunt je als team maar ook individueel inschrijven via het bijgevoegde inschrijvingsformulier. Op het eerste tabblad kun je de persoonsgegevens invullen en op het tweede tabblad de gewenste competitie aanvinken.

Er is het een en ander gewijzigd met betrekking tot de competitiesoorten, zie bijgaand de uitleg van de KNLTB. Tevens hebben we de KNLTB competitiesoorten in de regio en de speeldata bijgevoegd.

Mocht er naast het aanbod wat door TVHB wordt aangeboden, behoefte zijn aan een van de andere KNLTB competities zijn, laat het ons dan ook weten. Dan kunnen wij dit bespreken met het bestuur.

Inschrijven kun je door het ingevulde formulier te verzenden naar [email protected] en dan regelen wij de rest!

Hierbij de link naar de formulieren:

Inschrijving sluit 2 januari 2019.

Groetjes Marianne en Ellen