Inschrijven voor Bardiensten 2019

06 december 2018

Beste TVHB leden,

Alle seniorleden van TVHB kunnen zich vanaf zaterdagochtend 8 december 9.00u weer inschrijven voor de bardiensten van 2019. Iedereen (met uitzondering van de 70+-ers en de vaste baropeners/sluiters) moet zich inschrijven voor (minimaal) 3 bardiensten, waarbij de volgende regels van toepassing zijn:
  • U mag zich voor maximaal 1 bardienst per dag inschrijven
  • Bardiensten mogen niet gecombineerd worden met tennissen (competitie, toernooi of vrij-tennissen).
Meer informatie over de bardienstregeling vind je via de volgende link: https://www.tv-haagsebeemden.nl/bardienstregeling.

LET OP: Afgelopen jaar hebben we op dinsdagavond steeds 2 leden ingepland voor de bardienst i.v.m. het ontbreken van een vaste sluiter. Om in 2019 met het huidige aantal seniorleden alle bardiensten te kunnen invullen, hebben we er (ondanks het nog ontbreken van een vaste sluiter) voor gekozen om op dinsdag maar 1 persoon voor bardienst in te plannen. Vind je het vervelend om dan alleen bardienst te draaien (zonder dat er een vaste sluiter is)? Schrijf je dan in voor een bardienst op een andere dag/avond of vraag op de dinsdagavond aan de laatste aanwezige tennissers of zij mee willen helpen met afsluiten!

Inschrijven voor je bardiensten is mogelijk door in te loggen op de KNLTB Club site via https://mijn.knltb.club/clubs/de8458eb-736d-4a92-9970-a86ef9201de2. In bijgevoegd document vind je meer uitleg/instructie hoe je via deze pagina kan inschrijven voor de bardiensten. Alle leden zullen één dezer dagen vanuit KNLTB Club een mail ontvangen met info over hun inloggegevens. Als je toch nog problemen hebt met inloggen, kan je contact opnemen met de ledenadministrateur via [email protected].

Als je nog vragen hebt of als je tegen problemen aanloopt bij het inschrijven van de bardiensten, neem dan contact op met Patrick Jansen van de barcommissie via [email protected].

We verzoeken iedereen om de 3 bardiensten vóór 1 januari 2019 in te vullen. Als je niet aan je bardienstverplichting hebt voldaan, wordt je huidige ledenpas per 1 januari 2019 geblokkeerd en zal de nieuwe ledenpas voor 2019 niet worden uitgereikt.

Begin februari zullen we vanuit de barcommissie een aantal informatie-avonden organiseren om nieuwe/bestaande leden wegwijs te maken over de bardienst (o.a. kassa-systeem, keuken, afsluiten e.d.). Meer info hierover volgt begin 2019.

Barcommissie en Bestuur TVHB
Inplannen bardiensten via KNLTB Club