Inschrijven tennistraining zomerseizoen

28 januari 2023


De inschrijving voor tennistraining bij TV Haagse Beemden is geopend. Inschrijven kan met het opgeven van jouw voorkeuren van dag, tijd, groepsgrootte et cetera. De tennistrainingen vinden plaats op maandag en donderdag.

Maak Kennis met Tennis
Heb je familie, vrienden, buren die kennis willen maken met de tennissport en eerst proeflessen willen? Raad ze dan de 'Maak Kennis met Tennis' lessen aan.  

Rouleren
Het is mogelijk om je als groep van bijvoorbeeld zes spelers op te geven voor een training van vier personen waarin je wenst te rouleren. Je kunt dit bij je inschrijving aangeven in het veld 'opmerkingen' samen met de namen van je groepsgenoten.

Senioren tennis
Op een leuke en gezellige manier lekker in beweging blijven en aan de gezondheid werken. Hiervoor is het aanbod senioren tennis een uitstekende mogelijkheid! In een groep wordt er getennist onder begeleiding van de trainer. De trainer zal jullie ondersteunen met technische tips, verschillende oefeningen en hij zal het ‘Old Stars’ concept introduceren. Dit alles met als doelstelling om zo lang mogelijk van de tennissport te kunnen genieten. Na afloop of voorafgaand aan het tennissen zal er ruimschoots de mogelijkheid zijn om samen bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee.

Inschrijven training
Inschrijven kan tot en met maandag 13-02-2023. Tip: schrijf je tijdig in voor een passende planning.

Voor meer informatie bezoek je de website van Vitasports.

Tot ziens bij TV Haagse Beemden!

Nieuwscategorieën