Clubkampioenschappen Dubbel - 23 t/m 27 maart

09 februari 2020

Beste sportieve TVHB-leden,

We organiseren van maandag 23 t/m vrijdag 27 maart 2020 de TVHB Clubkampioenschappen Dubbel (Dames Dubbel en Heren Dubbel). Schrijf je in op Toernooi.nl en strijd mee om de titel TVHB Clubkampioen!

Details:

• We spelen in principe alle onderdelen in poules. Iedereen speelt dus (per onderdeel) minimaal 2 wedstrijden.
  • We spelen gewone sets, waarbij de 3e set via een supertiebreak (tot de 10) beslist wordt.
  • Verhinderingen? Liever niet, maar je mag bij inschrijving voor maximaal 2 avonden verhinderd zijn. Als je eventueel op de vrijdagavond verhinderd bent is dat jammer, maar geen probleem. We zullen dan je (poule)wedstrijden op de andere avonden inplannen.
  • Als je inschrijft met partner dan ontvangen we graag van allebei een aparte aanmelding.
  • Inschrijven zonder partner is ook mogelijk; dan zullen wij proberen een partner voor je te vinden.
  • Inschrijfgeld €5 per persoon per onderdeel, te voldoen vóór aanvang van je 1e wedstrijd.
  • Geef bij je inschrijving svp duidelijk aan vanaf hoe laat je ’s avonds beschikbaar bent (via de verhinderingen), zodat we hier bij de planning rekening mee kunnen houden.
  • Op vrijdagavond zal na de laatste wedstrijden de prijsuitreiking gehouden worden. Daarna zal rond 22.30u de Feestavond gehouden worden!
  • De inschrijving sluit op woensdag 11 maart om 19.00 uur.

Al met al voor iedereen een goede reden om in te schrijven voor een gezellig 1e toernooi na de winterperiode en voor veel leden ook een mooie voorbereiding op de voorjaarscompetitie!

Patrick Jansen en Inge Mijvis

Affiche Clubkampioenschappen Dubbel 2020.pdf