Inschrijving voorjaarscompetitie 2020

"Beste clubleden,

Op 4 april 2020 gaat de voorjaarscompetitie weer van start. Ook dit jaar hebben we een mooi aanbod. Je kunt je als team maar ook individueel inschrijven via het formulier op onze website www.tv-haagsebeemden.nl.

Op het eerste tabblad kun je de persoonsgegevens invullen en op het tweede tabblad de gewenste competitie aanvinken.

We hebben de KNLTB competitiesoorten in de regio en de speeldata bijgevoegd.

Mocht er naast het aanbod wat door TVHB wordt aangeboden, behoefte zijn aan een van de andere KNLTB competities zijn, laat het ons dan ook weten. Dan kunnen wij dit bespreken met het bestuur.

Inschrijven kun je met het formulier tot en met 31 december 2019, dan regelen wij de rest!

Groetjes Marianne en Ellen

compdatavoorjaar2020-def.pdf Aanmeldingsformulier VJC 2020.xlsx 20191028_weekplanner_2020_noord-brabant.pdf