Familie - en Invitatietoernooi - 10 Mei

Bij deze nodigen we jullie van harte uit om mee te doen aan dit gezellige toernooi bij TVHB! Dus nodig snel je familie en vrienden uit voor een dagje Breda. Waarbij jullie de dag sportief beginnen bij TVHB en daarna met elkaar richting centrum kunnen gaan voor het Jazzfestival dat die dag begint!  

Jullie zijn vanaf 9.45 uur welkom en het toernooi vindt plaats van 10.00 tot 14.00 uur met tussendoor een gezamenlijke lunch.   Het is de bedoeling dat je bij voorkeur samen met 1 of meerdere tennis-liefhebbers (met of zonder tenniservaring) die (nog) geen lid zijn van TVHB inschrijft. Dit kan dus iedereen zijn: je neef, je tante, je opa, je moeder, je buurman, je beste vriend, je collega. Wij zorgen ervoor dat zowel beginnelingen als gevorderden en zowel jong als oud aan hun trekken komen.  

Je kan je opgeven voor 1 van de volgende categorieën:

-      Volwassenen samen met kind(eren) van 4 t/m 7 jaar

-      Volwassenen samen met kind(eren) van 8 t/m 17 jaar

-      Alleen volwassenen

Inschrijven kan tot en met donderdag 3 mei door:  

-      te mailen naar Ruud: [email protected]

-      te appen naar Ruud: 06 – 33 73 64 99  

Bij inschrijving ontvangen wij graag de naam, leeftijd en speelsterkte van alle deelnemers die met jou meekomen. Inschrijfgeld is € 5,00 per deelnemer (hiervoor krijg je ook een lekkere lunch), graag contant betalen op 10 mei.  

Ieder TVHB-lid kan zich samen met een onbeperkt aantal familieleden, vrienden, buren, collega’s opgeven. Bij minimaal 20 deelnemers gaat het toernooi door. Als TVHB-lid ben je contactpersoon voor je gezin/familie/vrienden.  

Sportieve groeten, Ruud, Tobias en Patricia.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 4979

TV Haagse Beemden / Caroline Hintzen

Kantenbeemd 1
4824 NB Breda