Trainer

Beste leden van TVHB,

Ik wil me graag voorstellen als nieuwe tennistrainer van TVHB. Mijn naam is Kjell Bröcking, ben 41 jaren jong, vader van een zoon van 8 jaar en een dochter van 6 jaar. Ik woon al een jaartje of 10 in Prinsenbeek, daarvoor altijd woonachtig geweest in de omgeving van Den Bosch.

Sporten met een bal is altijd mijn passie geweest en dan met name tennis. Ik speel tennis al vanaf jonge leeftijd en heb een leuk niveau van speelsterkte 3. Ik speel nog steeds competitie op zaterdag waar tennis en gezelligheid hand in hand gaan.

Ik heb mijn trainers opleiding A en B gevolgd op het CIOS in Goes, waarna ik al snel op de baan trainingen ben gaan verzorgen. Ik sta al meer dan 20 jaar op de baan waarbij ik trainingen heb verzorgd aan jong tot oud.

Naast dat ik op TVHB 2 dagen in de week de trainingen ga verzorgen ben ik ook werkzaam in Den Bosch als tennistrainer/verenigingscoördinator. Een leuke, afwisselende duo baan waarbij ik zeker de kennis die ik heb opgedaan zal gebruiken om TVHB te ondersteunen waar dat nodig is.

Ik ben in contact gekomen met Vitasports, een tennisschool met vooruitstrevende ideeën die bij mij past. De wens om wat dichter bij huis te werken kon hier ook gerealiseerd worden.

Ik kom zeker op verschillende activiteiten mijn gezicht laten zien zodat we elkaar wat beter leren kennen. Ik heb zin in de nieuwe uitdaging.

Tot snel op of naast de baan!